Whisk’ Egg Yolk Separator by Ivan Zhang

Captura de Tela 2013-05-08 às 15.20.34

‘whisk’ egg yolk separator by ivan zhang

In ‘whisk’ by chinese designer ivan zhang, the kitchenware accessory maintains the original function of a whisk – integrating a void
within the tip for easily separating the egg yolk for efficient cooking and stirring. the concept implements an irregular shaped handle
with three ergonomic advantages; keeping it from rolling on the counter and bowl, and significantly keeping a users hands clean by
providing a cracking surface when placed up-right.

img_5_1367671237_0e2cba284c1ab610a361aad5b041c56fconvenient for holding

img_1_1367671237_b37fb1eb8965c799d068387ca033d54fwhisk’ overview

img_6_1367671237_d812d8fbfe44fcd8d3a9a1499a77a12cplaced steady on the bowl rim

img_7_1367671237_73ceb20bb0e3798e5bcf7673bf11db2ayolk separating

img_2_1367671237_c5697402a912a48918c8e07dd2212b03test Model

img_4_1367671237_477eb73e898552859032d00e43e20c09test Model

 

Via designboom

Questo articolo è stato pubblicato in DESIGN, FOOD AND GASTRONOMY, FOOD DESIGN e contrassegnato come , , , , , , da ravibellardi . Aggiungi il permalink ai segnalibri.

Informazioni su ravibellardi

English EcoDesign Master student in PoliTo - Politecnico di Torino - Turin, Italy. In a double-degree agreement between PoliTo and the University of Minas Gerais, Brazil. In Brazil, took part in projects like "Design e integração competitiva do território - Estrada Real". This project is a government initiative in order to use the Design approach in order to bring value regarding specific aspects of the State of Minas Gerais in Brazil. The territory context is the Estrada Real. Also worked in the University of Minas Gerais' Research Center of Theory, Culture and Design in projects related to the use of Design in cultural aspects of the State of Minas Gerais aiming to enhance products related to the Food Sector. Portugês Graduando no curso Master em EcoDesign pelo Politécnico de Turim, Itália (Polito). Bolsista dentro do acordo de dupla titulação entre a Universidade do Estado de Minas Gerais e o Politecnico di Torino com apoio da FAPEMIG. Atuou como bolsista do Projeto "Design e integração competitiva do território - Estrada Real", projeto do Centro Minas Design em parceria com o Polito. Ravi Bellardi também é atuante no desenvolvimento do projeto Estudo de Aspectos Culturais de Minas Gerais Visando à Valorização de Produtos Relacionados ao Setor Alimentício Através do Design com financiamento da FAPEMIG e apoio da UEMG. Ravi Bellardi desenvolve trabalhos tanto de caráter acadêmico, quanto de caráter de extensão com a orientação da Profa. Dra. Lia Krucken juntamente ao Centro de Teoria, Pesquisa & Cultura em Design da Escola de Design da Universidade do Estado de Minas Gerais.

Lascia un commento

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione / Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione / Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione / Modifica )

Google+ photo

Stai commentando usando il tuo account Google+. Chiudi sessione / Modifica )

Connessione a %s...