Transparency: Which Countries Eat the Most Meat

A GOOD Transparency

An increase in the consumption of meat is directly correlated to an increase in a country’s economic development. As a country becomes richer, its citizens generally eat more meat, a much denser source of protein than is available in poorer countries. But the range of the amount of meat eaten in different countries around the world is truly astounding, from barely enough for a few hamburgers to the weight of several people. Our latest Transparency is a look at which countries are eating the most meat every year, on a per capita basis, and which are eating the least.

UPDATE: We’ve changed some of the colors on this piece to make it more readable. You can see the original version here.

For a full list of countries by meat consumption, going back to 1961, click here (Via the Guardian Data Blog).

A collaboration between GOOD and Zut Alors, Inc.

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Informazioni su FOODA

FOODA – Associazione per il Food Design – è un’organizzazione di progettisti, studiosi, comunicatori, aziende e istituzioni con fuoco sullo studio, la progettazione e l’innovazione degli Atti Alimentari. FOODA promuove la cultura progettuale degli Atti Alimentari assolvendola a elemento culturale, economico e ambientale di fondamentale importanza per la società contemporanea e futura, dando impulso all’innovazione di processo e di prodotto e potenziando le competenze degli operatori del settore. Obiettivo di FOODA è definire la disciplina del Food Design, il ruolo e le competenze del Food Designer; incrementare la consapevolezza, lo studio, la ricerca e l’interdisciplinarietà all’interno del paradigma degli Atti Alimentari promuovendo una corretta gestione e una progettazione sostenibile dei processi, dei prodotti e degli immaginari legati al cibo. FOODA intende perseguire i suoi obiettivi per mezzo di iniziative culturali, progetti di studio e ricerca autonomi e in cooperazione con enti e aziende, fornendo formazione e informazione professionale ai suoi soci, consulenza specializzata agli operatori del settore.

2 thoughts on “Transparency: Which Countries Eat the Most Meat

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