Create an Infographic About Childhood Obesity, Submissions

Our latest infographic contest asked you to create an infographic about childhood obesity, in partnership with the Let’s Move! Initiative. We’ve received some great submissions, which you can see below. We’ll be announcing the winners on July 27, so please let us know in the comments and on Twitter which pieces are your favorites.

From Scott Hampton (view full size):

From Sandra Woodruff:

From Jenn Cash (view full size):

From Sarah Higgins (view full size):

From Steven Musngi (view full size):

From Alison Ventura (view full size):

From BeTheCatalyst.org (view full size):

From Deb Lemire (view full size):

From Greg Mihalko (view full size):


From Jessica Toro (view full size):

From Kristin Berry (view full size):

From Lauren Rouppas (view full size):

From Leslie Grant (view full size):

From Megan Conkin (view full size):

From Sebastian Leinehed (view full size):

From Teresa Penbrooke (view full size):

From Vic Martinez:

GOOD latest infographic contest asked to create an infographic about childhood obesity, in partnership with the Let’s Move! Initiative. GOOD’ve received some great submissions, which you can see below. GOOD’ll be announcing the winners on July 27, so please let us know in the comments and on Twitter which pieces are your favorites.

Via

Questo articolo è stato pubblicato in ABOUT NUTRITION, FOOD SAFETY, INFOGRAPHIC, SOCIOLOGY da FOODA . Aggiungi il permalink ai segnalibri.

Informazioni su FOODA

FOODA – Associazione per il Food Design – è un’organizzazione di progettisti, studiosi, comunicatori, aziende e istituzioni con fuoco sullo studio, la progettazione e l’innovazione degli Atti Alimentari. FOODA promuove la cultura progettuale degli Atti Alimentari assolvendola a elemento culturale, economico e ambientale di fondamentale importanza per la società contemporanea e futura, dando impulso all’innovazione di processo e di prodotto e potenziando le competenze degli operatori del settore. Obiettivo di FOODA è definire la disciplina del Food Design, il ruolo e le competenze del Food Designer; incrementare la consapevolezza, lo studio, la ricerca e l’interdisciplinarietà all’interno del paradigma degli Atti Alimentari promuovendo una corretta gestione e una progettazione sostenibile dei processi, dei prodotti e degli immaginari legati al cibo. FOODA intende perseguire i suoi obiettivi per mezzo di iniziative culturali, progetti di studio e ricerca autonomi e in cooperazione con enti e aziende, fornendo formazione e informazione professionale ai suoi soci, consulenza specializzata agli operatori del settore.

Lascia un commento

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione / Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione / Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione / Modifica )

Google+ photo

Stai commentando usando il tuo account Google+. Chiudi sessione / Modifica )

Connessione a %s...