What America Eats, Visualized

What Are We Eating? What the Average American Consumes in a Year

The average American is 36.6 years old and eats 1,996.3 lbs. of food per year. The average man is 5’9” and weighs 190 lbs. The average woman is 5’4” and weighs 164 lbs.

Each year, Americans eat 85.5 lbs. of fats and oils. They eat 110 lbs. of red meat, including 62.4 lbs. of beef and 46.5 lbs. of pork. Americans eat 73.6 lbs. of poultry, including 60.4 lbs. of chicken. They eat 16.1 lbs. of fish and shellfish and 32.7 lbs. of eggs.

Americans eat 31.4 lbs. of cheese each year and 600.5 lbs. of non-cheese dairy products. They drink 181 lbs. of beverage milks. Americans eat 192.3 lbs. of flour and cereal products, including 134.1 lbs. of wheat flour. They eat 141.6 lbs. of caloric sweeteners, including 42 lbs. of corn syrup. Americans consume 56 lbs. of corn each year and eat 415.4 lbs. of vegetables. Every year, Americans eat 24 lbs. of coffee, cocoa and nuts. Americans eat 273.2 lbs. of fruit each year.

These foods include 29 lbs. of French fries, 23 lbs. of pizza and 24 lbs. of ice cream. Americans drink 53 gallons of soda each year, averaging about one gallon each week. Americans eat 24 lbs. of artificial sweeteners each year. They eat 2.736 lbs. of sodium, which is 47 percent more than recommended. Americans consume 0.2 lbs. of caffeine each year, about 90,700 mg. In total, Americans eat an average of 2,700 calories each day.

This graphic, from Visual Economics, breaks down the elements of our diet in pounds. The quantity of fruits and vegetables we eat is actually a little higher than I’d expect, though we still consume more sweets and sodium than we should. The chart also doesn’t expose the extent to which corn goes into other foods. If you want to find out your own recommended daily caloric intake, by the way, here’s a calculator.

Visual Economics: Food Consumption in America | http://www.visualeconomics.com/food-consumption-in-america_2010-07-12/#ixzz0vvpw9yNe
http://www.visualeconomics.com/

Questo articolo è stato pubblicato in ABOUT NUTRITION, INFOGRAPHIC, SOCIOLOGY e contrassegnato come da FOODA . Aggiungi il permalink ai segnalibri.

Informazioni su FOODA

FOODA – Associazione per il Food Design – è un’organizzazione di progettisti, studiosi, comunicatori, aziende e istituzioni con fuoco sullo studio, la progettazione e l’innovazione degli Atti Alimentari. FOODA promuove la cultura progettuale degli Atti Alimentari assolvendola a elemento culturale, economico e ambientale di fondamentale importanza per la società contemporanea e futura, dando impulso all’innovazione di processo e di prodotto e potenziando le competenze degli operatori del settore. Obiettivo di FOODA è definire la disciplina del Food Design, il ruolo e le competenze del Food Designer; incrementare la consapevolezza, lo studio, la ricerca e l’interdisciplinarietà all’interno del paradigma degli Atti Alimentari promuovendo una corretta gestione e una progettazione sostenibile dei processi, dei prodotti e degli immaginari legati al cibo. FOODA intende perseguire i suoi obiettivi per mezzo di iniziative culturali, progetti di studio e ricerca autonomi e in cooperazione con enti e aziende, fornendo formazione e informazione professionale ai suoi soci, consulenza specializzata agli operatori del settore.

Lascia un commento

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione / Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione / Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione / Modifica )

Google+ photo

Stai commentando usando il tuo account Google+. Chiudi sessione / Modifica )

Connessione a %s...